top of page

Over Mij

Hallo

Welkom in mijn webshop. Je vindt hier vooral zelfbedachte en -gemaakte knutsels en taarttoevoegingen voor een feestje. Of het nu om jouw eigen feest gaat, een kraamfeest of een bruiloft maakt niet uit. Zoek je juist een persoonlijk cadeau om te geven of iets om een feest mee op te leuken? Ik wil je graag helpen.

Mijn verhaaltje

Hallo, ik ben Kirsten Beukering en ben gek op allerlei leuke creatieve spulletjes ontwerpen en fabriceren.

Uiteindelijk ben ik taarten en cupcakes gaan maken en bedacht dat daaromheen nog veel meer leuke dingen te bedenken zijn. Zoals bijvoorbeeld, taarttoppers, taartbenodigheden en persoonlijke (kraam)cadeautjes. Dingen die je graag ook op jouw feestje zou willen zien of zou willen hebben.
Ik ben eigenlijk altijd al bezig geweest met iets te maken, iets te creëren wat in mijn hoofd zit. Als tijdverdrijf, maar soms ook als een leuk betaalde hobby. 
Ik zal proberen ook jouw wensen werkelijkheid te laten worden d.m.v. jou te helpen iets leuks te bedenken voor een gepersonaliseerd (kraam)cadeau.

Ik wil je graag helpen met jouw feestelijke idee te verwezenlijken. Heb je een idee en wil je hier iets over vragen? Neem dan gerust even contact op via de contactgegevens onderaan deze pagina of vul het contactformulier hier in.

Tot snel!

Kirsten

bottom of page